Joris Broekmans directeur Customer Experience Auping
02-02-2017 08:32:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3317 | Tags:

Koninklijke Auping bv stelt Joris Broekmans aan als directeur Customer Experience. Broekmans wordt binnen Auping onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie - nationaal en internationaal - op het gebied van digital, e-commerce, CRM en (store)format. Hij draagt daarmee bij aan de internationale omzetgroei-ambitie en het verbeteren van de klantervaring via alle (digitale) kanalen. Broekmans werkte hiervoor als Global Head of Digital & CRM bij Unilever Food Solutions en als senior marketeer bij KPN.

Aart Roos, CEO van Auping: "Joris Broekmans is een ambitieuze manager met ervaring en visie op het gebied van customer experience en digitale media. In het najaar van 2016 hebben wij een eerste zichtbare stap gezet in onze e-commercestrategie richting de consument met het openen van onze webshop. Wij hebben er vertrouwen in dat Broekmans een mooie bijdrage gaat leveren aan onze omni-channelstrategie en onze ambitie om 24/7 toegevoegde waarde te kunnen leveren aan al onze klanten in de (digitale) wereld waarin we ons bevinden." 

Broekmans: "Vol ambitie en energie begin ik aan deze nieuwe uitdaging. Ik zie Auping als een startup van 128 jaar oud. Auping wil steeds voorop blijven lopen en transformeert mee met de snel veranderende wereld. Het is een kwalitatieve en duurzame producent met prachtproducten die op klantorder geproduceerd worden met snelle levertijden. Ik zie grote groeipotentie voor Auping als ik kijk naar trends zoals de aandacht voor gezondheid, het veranderende koopgedrag en het feit dat de wensen van consumenten steeds individueler worden en per levensfase verschillen. Data over individuele customer journey's zet ik graag in om het oriëntatie- en koopproces van mensen verder vorm te geven en om de klantervaring nóg beter en relevanter te maken." 

www.auping.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie