Jury Cross Media Awards 2017 en nieuwe categorie bekend, opening inschrijving
28-01-2017 17:56:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4485 | Tags:

Op 19 april vindt de vijfde editie van de Cross Media Awards plaats.

De awards voor de beste cross media cases van Nederland zullen worden uitgereikt tijdens het Cross Media Diner in het Compagnietheater aan de Kloveniersburgwal in hartje Amsterdam.

Crossmedia is een van de grootste en meest relevante thema’s in de media, waar exploitanten, bureaus en adverteerders dagelijks mee te maken hebben. Het is niet overdreven te stellen dat een groot deel van de dynamiek in de media wordt veroorzaakt door de ontwikkeling van crossmedia.

De Cross Media Awards – voor het eerst uitgereikt in 2013 – is de enige vakprijs die crossmedia centraal stelt. Uniek aan de Cross Media Awards is dat alle ingezonden cases worden gepubliceerd in relevante vakmedia als Nederlands MediaNetwerk en MarketingTribune. Daarmee levert Cross Media Awards als een van de weinige vakprijzen daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak. Tegelijkertijd maakt dit dat alle inzenders een podium krijgen en niet alleen genomineerden en winnaars.

Kortom: inzenden voor de Cross Media Awards loont altijd de moeite, zelfs als jouw inzending niet tot een nominatie leidt.

Jury

De Cross Media Awards Jury is dit jaar uitgebreid van 13 naar 17 mensen: 1 voorzitter en 8 leden van zowel de exploitant- als de bureaujury.

Jeroen Verkroost is de nieuwe juryvoorzitter. Hij is daarmee opvolger van Joris van Heukelom, partner MakerStreet en Jan Müller, directeur Beeld en Geluid, die beiden het voorzitterschap twee jaar hebben vervuld.

 

De exploitantjury bestaat uit:

Arnoud van der Valk (Value Zipper)

Arthur Hoogendijk (The Media Exchange)

Barbara Barend (Helden Magazine)

Brechtje de Leij (Marktplaats)

Danny van Beek (MMD Media)

Dina Boonstra (NDC Mediagroep)

Michel van der Voort (Screenforce)

Vivian Opsteegh (Girls in Film)

 

De bureaujury bestaat uit

Angela Pellaupessy (Improve Digital)

Darre van Dijk (TBWA Amsterdam)

Edwin Basten (OMG)

Gérard Ghazarian (Candid Group)

Joost Istha (ZIGT)

Maira Evers (The Gardeners)

Marc Verschoor (ZenithOptimedia)

René Zeedijk (MediaScience)


Nieuw: Cross Media Event

Het aantal prijzen dat wordt uitgereik wordt dit jaar uitgebreid van 7 naar 8. Nieuw is de award voor beste Cross Media Event van het Jaar.


Cases insturen

Cases voor de Cross Media Awards kunnen worden ingestuurd door gebruik te maken van een online formulier waarmee je stap voor stap jouw case opbouwt.

De ingezonden cases hebben de vorm van een interview. Alle ingezonden cases worden in deze interviewvorm gepubliceerd op de websites van het Nederlands MediaNetwerk, MarketingTribune en Communicatienieuws.

Inzenden voor de Cross Media Awards kan tot en met woensdag 8 maart. LET OP: Deadline voor het inzenden van voordrachten voor Cross Media Man/Vrouw en Cross Media Adverteerder van het Jaar is donderdag 2 maart.

Lees alles over de Cross Media Awards, de jury, hoe cases in te sturen en hoe kaarten te bestellen voor het Cross Media Diner op de website van de Cross Media Awards.

www.crossmediaawards.nl

 

Sponsors.
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `
  • `