Just Media Group verkrijgt 51 procent aandelen in Memphis Belle
03-10-2017 13:17:22 | Door: Max Vlugt | hits: 2348 | Tags:

Vandaag maakt Just Media Group bekend dat het mediabedrijf 51 procent van de aandelen van kinderboekenuitgever Memphis Belle heeft verkregen. Met deze strategische zet verstevigt Just Media Group haar positie op het gebied van kindercontent en verbreedt hiermee verder haar uitgebreide aanbod aan entertainmentproducten in de Benelux markt. 

Memphis Belle is al bijna 20 jaar expert op het gebied van kinderentertainment met een breed aanbod kinderboeken en dvd series. Memphis Belle en Just Media Group vinden elkaar in het aanbod van kwalitatief hoogwaardige educatieve kindercontent. 

Eric de Groot, CEO van Just Media Group: "We zijn erg trots op deze samenwerking, waarmee we ons aanbod van producten kunnen verbreden en meer dan ooit een thuis voor kwalitatief hoogwaardige entertainmentcontent zijn. Door gecoördineerde releasestrategieën kunnen we ervoor zorgen dat de producten elkaar maximaal versterken."

Paul van den Heuvel, directeur van Memphis Belle: "Memphis Belle is een toonaangevende uitgever van kindertitels en dankzij deze nieuwe strategische samenwerking kunnen we gezamenlijk onze klanten in de snel veranderende Benelux markt nog beter bedienen."

www.justmediagroup.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie