Justlease en Toyota lanceren campagne What’s your drive? met Ireen Wüst
28-12-2017 15:40:45 | Door: Katja Brokke | hits: 5751 | Tags:

Private lease-aanbieder Justlease en Toyota lanceren in aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang de campagne What’s your drive?. Via een extended commercial brengen de belangrijkste sponsoren een ode aan sportvrouw Ireen Wüst.

Rogier van Ewijk, directeur van Justlease: “Ireen is Nederlands grootste sportvrouw. Niemand wist zoveel eremetaal te halen voor ons land op de Olympische Spelen. Daarmee heeft zij ons land een grote dienst bewezen, waar wij haar zeer erkentelijk en dankbaar voor zijn. Het minste wat wij kunnen doen is haar verhaal en prestaties zo goed als mogelijk in beeld brengen. Via deze commercial laten we zien wat het inhoudt om als persoon 14 jaar op het hoogste podium te staan. Letterlijk jarenlang een schema van rusten, eten, trainen en presteren. Dag in, dag uit. Iedere Nederlander die iets met sport heeft zal zich aangesproken voelen door deze video. Het geeft precies dat gevoel weer waar wij Nederlanders trots op zijn.”

De commercial vormt onderdeel van de gehele campagne What’s your drive? van Justlease rondom de Olympische Spelen en Team Justlease.nl, de schaatsploeg waar Ireen Wüst kopvrouw van is. In deze fase is er bewust voor gekozen om voornamelijk de atleet het podium te geven.

www.justlease.nl
www.toyota.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie