KARWEI richt Qmusic-huis Mattie & Wietze in
11-04-2017 10:09:44 | Door: Max Vlugt | hits: 4932 | Tags:

Vanaf vandaag brengen Qmusic-dj’s Mattie en Wietze vijf dagen lang, 24 uur per dag, geboeid in één huis door. Als je zo lang samen op één plek doorbrengt, is het belangrijk dat die smaakvol is ingericht en dat het interieur inspireert. Daarom pakte KARWEI het interieur van het Qmusic-huis aan voor Mattie en Wietze, zodat ze voldoende inspiratie hebben voor hun komende shows.

Van een kwaliteitsvloer en designverlichting tot en met sfeervolle raam- en wanddecoratie en woonaccessoires – het Qmusic-huis van Mattie & Wietze is volledig gestyled in de sfeer modern stijlvol. Niet alleen het huis is ingericht met de woningdecoraties van KARWEI, ook de tuin is onder handen genomen volgens de laatste tuintrends.

Ook gaan Mattie en Wietze zelf aan de slag door middel van opdrachten die ze krijgen van luisteraars. Een daarvan is het in elkaar zetten van een bouwpakket. Geboeid zullen zij hun bedden voor de komende vijf dagen in elkaar zetten. Een heel karwei!

Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie bij KARWEI: "In dit huis hebben we de Industrial Trend opnieuw tot leven gebracht met mooie wandconcepten en ruwe materialen. Het laat goed zien dat je in een korte tijd en met weinig inspanning een leuke plek van je huis kunt maken. En dat sluit perfect aan bij KARWEI. Net als Mattie en Wietze en hun doelgroep trouwens. Want net als KARWEI zijn ze open en toegankelijk, twee leuke en frisse jongens – altijd vriendelijk en ze maken leuke radio!"

Het Qmusic-huis is de eerste in een reeks verrassende kennismakingen van KARWEI en haar doelgroep op onverwachte plaatsen.

 

www.karwei.nl
www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie