KBS New York ontwikkelt tv-commercial Monsterboard.nl
08-01-2018 10:20:00 | Door: | hits: 2516 | Tags:

KBS New York verzorgde het concept en de creatie van Monsterboard's nieuwe tv-commercial binnen de huidige merkcampagne. 
De tv-commercial is live te zien op landelijke televisie en via online video op diverse websites. In de commercial grijpt de paarse mascotte Monster talenten letterlijk weg van hun werkplek om ze vervolgens te plaatsen op een andere plek. De commercial heeft veel weg van fragmenten uit King Kong (1933), waarbij Monster zich een weg baant tussen wolkenkrabbers in een grote stad om talenten te vinden en ze te plaatsen in banen die zij verdienen. 

De tv-commercial is onderdeel van de in 2016 gelanceerde merkcampagne gericht op millennials. Monsterboard wil werkend Nederland, dat over een aantal jaar voor meer dan de helft uit millennials, nu achttien tot en met 35 jaar oud, bestaat, helpen om de baan te vinden die zij verdienen. Met de commercial wil het recruitmentplatform werken aan de naamsbekendheid onder deze generatie. De campagne is de hele maand januari zichtbaar op alle tv-stations van RTL en Brand Deli.

Sander de Bruijn, marketingdirecteur bij Monsterboard: "Wij willen de millennialgeneratie ervan overtuigen dat ze niet elke baan zomaar moeten accepteren. Ze moeten gaan voor die ene baan die het beste bij hun talent past. Wij kunnen ze daarbij helpen, onder meer door onze mobiele sollicitatieapp die op basis van hun vaardigheden en voorkeuren alleen die banen toont die passen bij de werkzoekenden. We weten uit onderzoek dat dat precies is waar de millennial van nu op zit te wachten. Een derde van alle kandidaten en zelfs de helft van de 20- tot 30-jarigen is gefrustreerd dat openbare informatie niet beter wordt gebruikt om relevantere vacatures aan ze te tonen."

Naast de tv-commercial, is Monsterboard in januari 2017 ook zichtbaar via online video, zowel op de sites van televisiezenders als via YouTube. 

www.monsterboard.nl
www.kbsagency.com
www.rtl.nl
www.branddeli.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie