KNLTB lanceert online platform Tennis.nl
21-09-2017 10:13:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2055 | Tags:

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) lanceert het digitale platform Tennis.nl. De KNLTB wil de komende jaren meer Nederlanders laten kennismaken met de tennissport. Het nieuwe online platform Tennis.nl speelt daarbij een centrale rol. De kracht van tennis is niet alleen dat de sport een leven lang beoefend kan worden, maar ook dat tennis uitstekend past binnen de huidige tijdsgeest waarin men een voorkeur heeft voor snelle en eenvoudige vrijetijdsbesteding.  

Erik Poel, algemeen directeur KNLTB: “De KNLTB is er voor alle liefhebbers van de tennissport en met Tennis.nl zullen we een grote groep potentiële nieuwe tennissers laten kennismaken met alles wat onze sport zo bijzonder maakt. Ik ben enorm trots op dit initiatief: een platform dat geen gelijke kent binnen de Nederlandse sportwereld, en de tennissport een prachtig podium biedt."

Op Tennis.nl worden bezoekers geprikkeld door bijzondere indrukken van de tennissport in woord en beeld. Zo lichten bekende en onbekende Nederlanders hun liefde voor de sport toe en worden de mooiste tennisverenigingen in beeld gebracht. Bezoekers die geïnspireerd raken om meer over de sport te weten te komen, of om zelf het racket in de hand te nemen, vinden op de site concrete tips en handvatten. Bezoekers kunnen via Tennis.nl een vereniging in de buurt vinden en kaarten kopen voor tennisevenementen.

Sportmarketingbureau SportVibes creëert de content voor Tennis.nl en heeft samen met onlinebureau RAAK Rotterdam de identiteit vormgegeven en het platform ontwikkeld.

Teun Verheij, Digital Director SportVibes: “Het imago van tennis kon best een oppepper gebruiken. Tennis.nl is dan ook méér dan een platform. Het is een lifestyle magazine met unieke tennisverhalen. Tennis.nl heeft een eigen frisse identiteit waarmee we de voordelen en het gemak van de sport optimaal kunnen profileren. We gaan veel (video)content ontwikkelen waarmee de doelgroep zich kan identificeren. Het platform draait om de rol die tennis kan spelen in jouw leven en de voordelen die het biedt.”   

www.tennis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie