KRO-NCRV met komst Ruud de Wild sterk aanwezig op NPO Radio 2
26-09-2016 15:24:00 | Door: Ton Boom | hits: 3397 | Tags:

Vanaf januari 2017 gaat Ruud de Wild voor KRO-NCRV een nieuw middagprogramma presenteren op NPO Radio 2, tussen 16 en 18 uur. Naast het nieuwe programma van Ruud de Wild zijn er meer veranderingen bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.

Wouter van der Goes verhuist met zijn programma naar het tijdstip 18 tot 20 uur (van maandag tot vrijdag) en 3FM-dj Paul Rabbering maakt de overstap naar NPO Radio 2. Hij is elke zaterdag- en zondagmiddag te horen tussen 14 en 16 uur. Bert Haandrikman neemt vanaf januari de zaterdagochtend (9 tot 12 uur) en zondagmiddag (16 tot 18 uur) voor zijn rekening en Bert Kranenbarg stapt over naar NPO Radio 5 waar hij weer een dagelijks programma gaat maken.

Ruud de Wild: “Ik heb de afgelopen tijd tegen mijzelf gezegd: je moet alleen terugkomen als je vernieuwend kunt zijn. Anders moet je wegblijven. Dat wil ik in mijn nieuwe programma waarmaken. Ik heb ook al mijn aantekeningen en ideeën over radiomaken, die ik in de afgelopen jaren had genoteerd, weggegooid. Van scratch af aan begin ik weer. Met radio die je bijpraat, je vermaakt, die je wilt luisteren. Ik heb, na enkele jaren afwezigheid bij de publieke omroep, ontzettend veel zin in dit radio-avontuur bij KRO-NCRV.”

Taco Rijssemus, mediadirecteur KRO-NCRV: “Ruud is een van de meest veelzijdige en getalenteerde radiomakers in ons land.  Hij was al ruim een jaar bij KRO-NCRV betrokken bij ons online project No Limits Network. Hier zette hij zich in om radio te maken met jongeren die beperkt zijn maar zich niet beperkt voelen. Dit smaakte voor beide partijen naar meer. Ik ben er trots op dat we Ruud nu ook voor KRO-NCRV op NPO Radio 2 mogen verwelkomen."

www.kro-ncrv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie