Kamera Express sponsort Het Perfecte Plaatje
01-09-2017 10:39:36 | Door: Max Vlugt | hits: 4184 | Tags:

Televisieprogramma Het Perfecte Plaatje keert komend najaar terug bij RTL 4. Dit tweede seizoen wordt gesponsord door Kamera Express en Canon. Naast sponsor is Kamera Express tevens exclusieve verkooppartner van het programma.

Ben Cornelisse, algemeen directeur: "Wij willen onze klanten inspireren en ze helpen om hun fotografie naar een hoger niveau te tillen. Een visie die perfect past bij dit tv-programma."

In het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje gaan acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan om de beste foto te maken. Elke week zijn er thema’s waarin verschillende foto-opdrachten uitgevoerd moeten worden. Deze worden vervolgens beoordeeld door vaste juryleden en tevens professionele fotografen William Rutten en Cynthia Boll. Ook is er elke aflevering een wisselend gastjurylid aanwezig dat de deelnemers tips geeft bij het betreffende thema. Dit seizoen zullen Tygo Gernandt, Isa Hoes, Monique Smit, Roel van Velzen, Gordon Heukeroth, Vivian Reijs, Estelle Cruijff en Giel de Winter strijden om de hoofdprijs: een fotoreportage die gepubliceerd zal worden in National Geographic Magazine. Het tweede seizoen start 24 oktober en is acht weken lang elke dinsdag om 20:30 te zien op RTL4. Wie Humberto Tan opvolgt als winnaar wordt 12 december bekend gemaakt tijdens de finale-uitzending.

Kamera Express gaat het partnership inzetten om Nederland te stimuleren om nóg meer te gaan fotograferen.

Cornelisse: "Samen Beter In Beeld, dat is wat Kamera Express uitdraagt. ‘Het Perfecte Plaatje’ sluit daar perfect op aan. Daarom zijn we erg blij met dit nieuwe partnership. Fotografie is hot. Iedereen heeft tegenwoordig een camera op zak en er worden meer foto’s gemaakt dan ooit tevoren. De kwaliteit van deze (smartphone)foto’s laat echter nog wel eens wat te wensen over. Bij Kamera Express merken we dat er wel degelijk behoefte is aan kwaliteit. Daarom willen we mensen graag helpen bij de ontwikkeling van hun fotografie, zodat ze uiteindelijk betere foto’s gaan maken. Wij bieden niet alleen de tools, maar ook de inspiratie om dit te bewerkstelligen. Kijk maar naar onze Superstores. Deze zijn niet meer te vergelijken met de winkels van vroeger. Je kunt ze misschien wel het beste omschrijven als clubhuizen voor foto- en videoliefhebbers."

Tot en met 31 december krijgt iedere klant bij aankoop van één van de geselecteerde Canon producten een exclusief cadeaupakket. Daarin zijn allerlei unieke extra’s te vinden. De waarde daarvan kan oplopen tot maar liefst €340. Er wordt onder andere een online workshop aangeboden: de Kamera Express Academy. Deze bestaat uit tien videotutorials.

Cornelisse: "In deze educatieve tutorials bieden wij op een inspirerende manier een solide basis voor iedereen die meer wil leren over fotografie. Het kernwoord is hands-on. Na het kijken van de video’s kun je direct aan de slag met wat je geleerd hebt. Ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die hun kennis een boost willen geven of toe zijn aan een opfriscursus."

www.kamera-express.nl
www.rtl.nl/rtl4

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie