Karin de Groot zendermanager SBS6
25-10-2016 18:02:00 | Door: Ton Boom | hits: 3685 | Tags:

Per 1 november start Karin de Groot als zendermanager van SBS6. De Groot heeft ruime tv-ervaring in verschillende functies. De afgelopen vijf jaar was ze algemeen directeur van producent IDTV, dat onder meer het succesvolle SBS6-programma vtwonen maakt.

Daarvoor heeft ze ook bij producent Endemol Nederland (John de Mol Produkties) gewerkt en was ze zendermanager van Net5, dat naast SBS6 een van de andere zenders is van SBS Broadcasting.

Karin de Groot: “Als zendermanager van Net5 heb ik vijf jaar lang met veel plezier gewerkt bij SBS, veel mensen daar ken ik nog. Ik kijk er ook naar uit om voor SBS6 te gaan werken, het vlaggenschip van een bedrijf met inmiddels veel nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen op mediagebied.”

Remco van Leen, directeur content SBS Broadcasting: “Ik ben heel blij dat we Karin kunnen verwelkomen bij SBS6. Het is een zender met veel sterke vaste waarden die verankerd zijn in de harten van de kijkers. Deze zender willen we verder uitbouwen met nieuwe titels en vaste avonden. Met haar tv-ervaring en feeling met ons bedrijf denk ik dat we helemaal de juiste vrouw op de juiste plaats hebben.”

De functie van zendermanager bij SBS6 wordt momenteel ad interim bekleed door Patrick van Mierlo.

www.sbs.nl
www.sbs6.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie