KARWEI geeft stylingadvies via Instagram
21-04-2017 12:21:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2568 | Tags:

KARWEI gaf gisteren stylingadvies via Instagram. Gebruikers konden tijdens deze InstaSketch-campagne een foto plaatsen op Instagram met de hashtags #WegMetSaaieTuinen en #InspireerMijKarwei. Dertien van hen kregen voor hun tuin of balkon een digitale make-over van de KARWEI-styliste. KARWEI is daarmee de eerste retailer in Nederland die haar klanten op deze manier wooninspiratie biedt.

Tegelijkertijd publiceerde KARWEI per schets een blogpost met daarin informatie over de gebruikte artikelen en materialen. Dat helpt de winnaars om hun tuin of balkon eenvoudiger een make-over te geven. En andere fans doen inspiratie op voor het creëren van een eigen buiten. Uit eerder onderzoek van KARWEI blijkt namelijk dat twee op de vijf Nederlanders hun tuin of balkon willen veranderen, maar dat zij vaak niet weten hoe ze dat moeten aanpakken. Om hen te inspireren, presenteerde KARWEI eerder al vier tuintrends. Met InstaSketch helpt de bouwmarkt haar klanten nu ook op persoonlijk niveau met inspiratie en inrichting. Zo laat KARWEI zien dat je slechts met een paar kleine aanpassingen een tuin of balkon creëert waar je je thuisvoelt.

Laura van Riggelen, Manager Online Marketing bij KARWEI: "We merkten dat veel van onze klanten moeite hebben met het inrichten van hun huis en tuin. KARWEI wil deze mensen helpen en daarom bieden wij hen zo veel mogelijk wooninspiratie aan via onze website en social media-kanalen. Maar om deze mensen ook digitaal persoonlijke inspiratie op maat te geven, bedachten we in samenwerking met Isobar de InstaSketch-campagne. Een innovatieve manier om als eerste Nederlandse retailer interieuradvies op afstand te geven."

www.karwei.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie