Karwei lanceert nieuwe commercial en sound
13-03-2018 17:43:48 | Door: Max Vlugt | hits: 5773 | Tags:

Karwei blijft een stijlstatement maken in haar nieuwe tv-commercial. Vorig jaar koos Karwei ervoor om het roer om te gooien en af te stappen van de seizoenscampagnespots. Nu wordt deze koers doorgezet en laat ze het merkverhaal duidelijker naar voren komen. In de nieuwe commercial draait het om de zoektocht naar jouw interieur met de combinaties van nu. Daarnaast introduceert Karwei een nieuwe soundtrack die breed wordt ingezet.

Met deze nieuwe tv-commercial zet Karwei de ingezette basis van het afgelopen jaar door. Het concept is iets aangescherpt op basis van de reacties van het publiek en de resultaten uit diverse marktonderzoeken. Nu ligt er meer nadruk op de kwaliteit van materialen en het combineren van producten, wat past bij de bredere trend van aandacht voor materiaal en bij de ontwikkelingen van de collectie. De voice-over – ingesproken door Anna Drijver – neemt de kijker op een dragende en vertellende wijze mee in het verhaal van Karwei . Daarnaast wordt bewust gestart met het logo van Karwei, om zo de link met het merk sterker te leggen.

Bovendien introduceert Karwei een nieuwe soundtrack. Waar vorig jaar radio, online en commercials allemaal een eigen sound hadden, is dit jaar gekozen voor een audiovisuele eenheid. De nieuwe sound is speciaal voor Karwei ontwikkeld door Audentity en is in de nieuwe commercial te horen. Het nummer Mystery Repeats is daarmee vervangen. De nieuw geproduceerde track komt ook terug in radiospots, in billboards op tv, in instore-boodschappen en in online video’s. Zo creëert het merk eenheid en herkenning.

www.karwei.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie