Kek Mama helpt bij stress in december
07-12-2016 14:50:00 | Door: Ton Boom | hits: 3562 | Tags:

Hartstikke gezellig, zo’n feestmaand. Maar ook veel gedoe. Koken voor het schooldiner, verplichte etentjes, familiestress.  Dat kan beter. En dus start Kek Mama vandaag met de actie #DecemberStress Kek Mama helpt.

Hilarisch kerstfilmpje met Roos Schlikker

Na de succesvolle campagne #ZonZeeStress, waarvan het filmpje meer dan 580.000 keer is bekeken, heeft Kek Mama nu een kerstvideo. Kek Mama-columnist Roos Schlikker is te zien als kerstman bij een hysterisch kerstdiner met kinderen die uit hun dak gaan, irritante familie en de heer des huizes als gestreste kok.

Hoofdredacteur Sara van Gorp: “Voor veel ouders is december de drukste maand van het jaar. Heb je net Sinterklaas gehad, begint het schoolkerstdiner en daarna het familiegedruis. Lekker stressen dus. Humor en zelfrelativering helpt dan, vandaar dat deze actie. Naast het filmpje vind je op kekmama.nl de hele maand geestige en herkenbare verhalen.”

Van decemberdip-tips tot familiestress

In Kek Mama magazine en op Kek Mama.nl vind je goeie kerstfilms voor single moeders én kinderen. Columns en lijstjes tegen de decemberdip. Smeuïge verhalen over familiestress. En natuurlijk ook snelle recepten en kerstvakantietips.

Deel je #DecemberStress moment en win een relaxpakket

Moeders worden opgeroepen hun DecemberStress-moment te delen op facebook, twitter of instagram met #DecemberStress.  Hiermee maken zij kans op één van de 25 #DecemberStress-relaxpakketten t.w.v. € 140 met daarin ook de nieuwe Kek Mama Agenda én het Kek Mama Liefdesboek. Want: Kek Mama lezen helpt. Ook heeft Kek Mama een speciale DecemberStress-abonnee aanbieding van 3 nummers voor € 9,95.

www.kekmama.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie