Keuken Kampioen en FOX Sports lanceren campagne KampioensKoorts
13-02-2017 07:53:00 | Door: Arjen Westra | hits: 4086 | Tags:

Keuken Kampioen en FOX Sports lanceren de campagne KampioensKoorts. Voetbalteams die in de race zijn voor het kampioenschap maken kans op een live kampioenswedstrijd op FOX Sports.

Deze wedstrijd word voorzien van voorbeschouwing en analyse van onder andere Hans Kraay Jr. Senioren amateurteams kunnen zich aanmelden op KampioensKoorts.nl om vervolgens zoveel mogelijk stemmen binnen te halen van hun eigen legioen.

De amateurverenigingen met de meeste stemmen behalen de top tien, waarna een vakjury de winnaar kiest. De winnaar wordt op 7 april bekend gemaakt.

Keuken Kampioen is blij met de samenwerking met FOX Sports: "Wij dragen alle kampioenen in Nederland, ook in het amateurvoetbal, een warm hart toe. De Eredivisie en Jupiler League krijgen veel aandacht, maar door heel Nederland worden er elk jaar honderden voetbalteams kampioen in hun competitie. Zo'n topprestatie verdient ook aandacht én een echte huldiging. Wij vinden het geweldig om ook deze Kampioenen een erepodium te bieden op de nationale televisie!", aldus Keuken Kampioen.

Niet alleen de winnaar krijgt een bijzondere ervaring. Alle teams die tot het laatst toe mee strijden worden uitgenodigd in de live uitzending van 'De Eretribune' op FOX Sports. "Het idee voor KampioensKoorts viel goed samen met onze wens om ook iets terug te doen voor het Nederlandse amateurvoetbal. We hebben er ontzettend veel zin in om met onze hele crew één team vast te leggen tijdens dé wedstrijd van hun leven", zegt FOX Sports.

De campagne wordt gelanceerd met een TV commercial op FOX Sports. De actie wordt via de social-mediakanalen aangejaagd. Daarnaast is er ook een lokale PR-campagne opgezet, waarbij de Keuken Kampioen vestigingen via lokale en regionale media voetbalteams oproepen om zich in te schrijven.

De campagne is opgezet in samenwerking met sportmarketingbureau Triple Double, reclamebureau Scheepens en communicatie- en PR bureau Bijl PR.

www.kampioenskoorts.nl
www.bcc.nl
www.keukenkampioen.nl
www.foxsports.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie