Kevin Strootman nieuwe Serie A-ambassadeur voor Eurosport
09-01-2017 13:21:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2511 | Tags:

Dit weekend is de 32-voudig Kevin Strootman voor het eerst te zien als ambassadeur van de Serie A. Strootman is te volgens via zijn eigen social media kanalen en die van Eurosport met de een aankondiging van AS Roma’s uitwedstrijd tegen Genoa van aankomende zondag.
 
Strootmans ambassadeurschap kwam tot stand in samenwerking met de social media experts van 90/24 en behelst een unieke campagne die vrijwel de gehele tweede seizoenshelft van de Italiaanse Serie A beslaat. Onder meer video-affiches, Facebook Live events, give away acties, meet & greets en een 5-delige behind-the-scenes videoreeks die ook op zender te zien zal zijn, behoren tot het totaalpakket.
 
Gijs Poortman, productiemanager bij Eurosport: “Wij zien Kevin Strootman als het absolute boegbeeld van de huidige Nederlandse-Italiaanse voetbalconnectie. Dat hij zich in gaat zetten om onze live uitzendingen nog beter onder de aandacht te krijgen van de liefhebbers van Italiaanse voetbal, en dan ook nog eens via zo’n onalledaagse campagne, maakt me hartstikke trots.”
 
Kevin Strootman: “Het is dankzij Eurosport dat de Serie A live te zien is op een voor vrijwel iedereen in Nederland vrij toegankelijke sportzender. En online natuurlijk, via de Eurosport Player. Ik vind het alleen daarom al erg leuk om mijn steentje bij te dragen aan deze bijzondere promotie. Ik hoop natuurlijk dat hierdoor nóg meer voetbalfans, via Eurosport 1, de weg naar de Serie A, AS Roma en mij weten te vinden.”

Strootman op Facebook: https://www.facebook.com/StrootmanOfficial/videos/

Eurosport: http://nl.eurosportplayer.com/

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie