Kortingsplatform Yellowbag gelanceerd
30-11-2016 13:16:00 | Door: Katja Brokke | hits: 1426 | Tags:

Yellowbag houdt dagelijks tientallen miljoenen producten in de gaten en weet welke merken en producten in prijs zijn gedaald. Alle kortingen bij grote webshops worden door Yellowbag verzameld en inzichtelijk gemaakt. 

Veel online shoppers denken dat zij flink geld kunnen besparen door gebruik te maken van vergelijkingswebsites en kortingscodes. Maar echt hoge kortingen scoor je als een merk of shop in de uitverkoop gaat. Prijzen dalen dan van 20 procent tot soms wel 80 procent. Alle kortingen bij webshops - waaronder Bol.com, Zalando, Coolblue en Wehkamp - worden door Yellowbag verzameld en vindbaar gemaakt. Gebruikers kunnen kortingen zoeken op product, merk, webshop en categorie. Daarnaast wordt elk uur een nieuwe pricedrop uitgelicht en gebruikers kunnen inspiratie op doen bij het tabblad Ontdek. 

Yellowbag is niet nieuw in de techwereld; in 2015 lanceerde zij de eerste online kortingsapp waarin je een seintje krijgt als jouw favoriete product in prijs was gedaald. Afgelopen jaar kreeg het Yellowbag-team steeds meer inzicht in het aantal pricedrops. “

Jasper van Elferen, founder en CEO van Yellowbag: "Binnen een maand hadden we meer dan 350.000 pricedrops gevonden, zonde om deze data niet te delen.”

Daarom presenteert Yellowbag nu de nieuwe versie, waarin ze niet alleen een seintje geven als het opgeslagen favoriete product in prijs is gedaald, maar ook inzicht geven in de enorme database van kortingen. 

Yellowbag is gratis en te downloaden via de App Store of Google Play. 

www.yellowbag.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie