Kroonenberg Groep en Ngage Media sluiten meerjarige overeenkomst
06-06-2017 16:33:46 | Door: Katja Brokke | hits: 3134 | Tags:

Kroonenberg Groep en Ngage Media hebben besloten intensief met elkaar te gaan samenwerken. Tijdens de PROVADA in Amsterdam hebben beide partijen daartoe een meerjarige overeenkomst getekend. De samenwerking omvat het exclusieve mediaexploitatierecht door Ngage Media van grote digitale schermen in meerdere winkelcentra van Kroonenberg Groep. De winkelcentra bevinden zich onder andere in Amsterdam en Hilversum. Ngage Media zal naast mediaexploitatie ook zorg dragen voor een (interactieve) programmering ten behoeve van het vergroten van de winkelbeleving en kwalitatief beheer.

Met deze samenwerking breidt Ngage Media haar pakket in de hoofdstad uit met 6 grote led-schermen op hightrafficlocaties zoals schermen in Winkelcentrum Kalverpassage en Winkelcentrum Westmarket/Osdorplein. Met de toevoeging van grote led-schermen in het vernieuwde Hilvertshof breidt Ngage Media ook in Hilversum verder uit.

De programmering op de schermen bestaat uit zowel commerciële als niet commerciële (interactieve) content.

Lesley Bamberger, CEO van Kroonenberg Groep: “De doelen van Ngage Media sluiten naadloos aan op onze strategie. Wij willen met innovatieve oplossingen een unieke winkelbeleving creëren met onderliggend een gezond exploitatie model. Wij verwachten daarom een goede samenwerking.”

Xavier Tilman, Managing Partner van Ngage Media: "Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Kroonenberg Groep. Beide partijen staan voor kwaliteit en vernieuwing. Wij laten ons daarbij graag uitdagen door Kroonenberg Groep in het continue toevoegen van verrassende digitale winkelbelevingsconcepten in de winkelcentra van Kroonenberg Groep."

www.ngagemedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie