LEWIS, ACHTUNG! en Adobe genomineerd voor Digital Communications Awards
14-08-2017 09:45:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2474 | Tags:

ACHTUNG! mcgarrybowen, Adobe en LEWIS zijn dit jaar in de race voor een Digital Communications Award in twee categorieën. Beide nominaties zijn voor The Hovering Art Director, een campagne voor Adobe. De campagne ontving gisteren nog een Best of the Best Red Dot Award.

De campagne maakt kans op een prijs in twee categorieën: Product Campaign en Online Competition. ACHTUNG! mcgarrybowen was verantwoordelijk voor het concept en samen met LEWIS voor de Benelux-campagne om Adobe Stock te promoten. De awards worden op 29 september uitgereikt in Berlijn door de Quadriga University of Applied Sciences, die sinds 2011 gastheer is van het evenement.Daniël Sytsma, Creative Director bij ACHTUNG! mcgarrybowen: “We wilden een campagne maken waar iedere designer zich in kon herkennen. Door de bureauwereld met een knipoog op de hak te nemen laat Adobe zien dat ze begrijpen waar designers iedere dag mee worstelen. In dit geval hebben we niet ver hoeven zoeken voor inspiratie.”

Alexander Meyers, marketingmanager bij Adobe: “The Hovering Art Director-campagne is ontwikkeld om de naambekendheid van Adobe Stock te verhogen. Daarnaast wilden we ook de integratie met de Adobe Creative Cloud apps op een aansprekende manier onder de aandacht te brengen. We hebben zelden zoveel reacties gehad op een marketingcampagne."

Erik Janson, Digital Marketing Manager bij LEWIS: "Alle fases in deze campagne pasten perfect in elkaar, waardoor het momentum gedurende de campagne vast is gehouden. Sterker nog, we zien nog steeds berichten over The Hovering Art Director binnenkomen. Dit is de jury gelukkig ook opgevallen. We hebben dan ook erg veel zin om samen met onze Hovering Art Director action figure de juryvragen tijdens de pitch in Berlijn te beantwoorden."

De volledige lijst van campagnes en finalisten vind je hier.

www.achtung.nl
www.teamlewis.com/nl
www.adobe.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie