LEWIS met Skechers naar België
07-02-2017 21:18:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2700 | Tags:

Skechers breidt de samenwerking met het internationale communicatiebureau LEWIS uit naar de volledige Benelux. LEWIS gaat na een eerste campagnejaar in Nederland ook in België werken aan meer zichtbaarheid voor het merk en de modellen van Skechers Benelux.

LEWIS focust in 2017 zowel in Nederland als in België op een creatieve invulling van een reviewcampagne en het organiseren van events om de nieuwe modellen van Skechers bij media, bloggers en andere influencers onder de aandacht te brengen. Daarnaast biedt LEWIS ondersteuning bij de groei en ambities van Skechers in de Benelux, bijvoorbeeld met de persondersteuning bij openingen van diverse nieuwe winkels. Skechers en LEWIS werkten in 2016 al samen aan een geïntegreerde campagne met reviews, events en stunts. 

Maurice van Berkel, General Manager bij Skechers Benelux: “We zijn erg blij dat we onze samenwerking met LEWIS hebben uitgebreid naar België zodat we ook in die markt door kunnen met het verwezenlijken van onze groeipotentie en ambities.”

www.teamlewis.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie