LEWIS verzorgt pr-activiteiten voor Stayokay
08-06-2017 09:09:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2373 | Tags:

Hostelketen Stayokay heeft communicatiebureau LEWIS aangesteld om de zichtbaarheid te vergroten en de propositie van Stayokay te versterken.

Stayokay is een maatschappelijk betrokken organisatie met hostels op 22 verrassende locaties door heel Nederland. Al ruim 85 jaar biedt Stayokay haar (inter)nationale gasten de ideale uitvalsbasis voor waardevolle ervaringen. Stayokay biedt zowel privékamers als bedden op een gedeelde kamer. Daarnaast is er volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten. Met jaarlijks circa 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland.

Liesbeth ten Donkelaar, commercieel manager van Stayokay: “Onlangs heeft LEWIS Stayokay op projectbasis ondersteund bij de opening van de speciale nijntje-kamer in Stayokay Utrecht. Na deze geslaagde samenwerking, zetten we met vertrouwen het enthousiasme en de creativiteit van LEWIS in voor de doorlopende pr-activiteiten.”

Vera Kops, General Manager LEWIS Nederland: “Met trots voegen we Stayokay toe aan ons klantenbestand. De hostelketen heeft krachtige Nederlandse roots en zet in op duurzaamheid en sociale interactie. Met onze expertise in de reisbranche en ervaringsgerichte campagnes kijken we uit naar deze mooie samenwerking."

www.stayokay.nl   
www.lewis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie