LINDA.tv en Talpa Fictie presenteren De Vlucht
04-04-2017 17:05:00 | Door: Katja Brokke | hits: 6065 | Tags:

Na vlogs, reallife, interviews, drama en een kennisquiz komt LINDA.tv met de eerste online politieserie. De Vlucht is een nieuwe mini-crimi (elke aflevering duurt 8 minuten), die vanaf woensdag 19 april te zien is op LINDA.tv. Acht weken lang zijn Loes Haverkort en Sinan Eroglu, die de hoofdrollen spelen, als rechercheurs te volgen. Eric Corton speelt een ontsnapte gedetineerde.

LINDA.tv Original

De Vlucht is geschreven door misdaadauteur Simon de Waal (onder andere Bureau Raampoort) en een coproductie van LINDA.tv en Talpa Fictie (onder andere Gooische Vrouwen, Divorce). De regie is in handen van Zip Wertwijn (onder andere CMC, De mannen van dokter Anne), creative producer is Will Koopman (onder andere Familie Kruys, De Jacht). 

In het merk SEAT is een partner gevonden.

Ard van den Eijnde, senior pr-manager van SEAT Nederland: “Via dit partnership met LINDA. onderstrepen we de positionering van de SEAT Ateca als perfecte auto voor de urban jungle. Onze zojuist geïntroduceerde SUV faciliteert Isabel in de serie op elegante wijze tijdens haar recherchewerk en matcht naadloos met de doelgroep van LINDA.tv.”

De Vlucht is vanaf 19 april elke woensdag om 20.00 uur te zien op www.LINDA.tv of via de app LINDA.tv. 

www.LINDA.tv
www.talpa.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie