Lancering Dutch Equestrian Estate – FIRA Horse Center
14-02-2020 12:55:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4576 | Tags:

FIRA en Thomas en Sanne van Heel, de nieuwe eigenaren van Stal Swanenberg slaan de handen ineen. Vanaf medio juni 2020 zal er een compleet gerenoveerd en nieuw hippisch kennis- en sportcentrum worden geopend. Vanaf heden draagt de locatie de naam Dutch Equestrian Estate – FIRA Horse Center.

Ivo Janssens, oprichter van FIRA: "Breng experts in het organiseren van eventing wedstrijden, zoals Brabant Horse Trials en Dutch Open Eventing samen met een 360-gradenbedrijf als FIRA en er kunnen alleen maar mooie initiatieven ontstaan. Het hippisch kennis- en sportcentrum wordt de thuisbasis voor zowel grote nationale als internationale concoursen op het gebied van dressuur, springen, eventing en overige disciplines. De eerste wedstrijden staan al gepland voor het komende outdoor seizoen. Daarnaast zal de locatie verschillende ruiters met wereldklasse huisvesten."

FIRA heeft zich het afgelopen jaar snel ontwikkeld met een on- en offline paardenplatform. Ivo Janssens: "Doordat de markt FIRA omarmt, wordt de droom van een eigen hippisch centrum nog sneller gerealiseerd dan verwacht. Een belangrijk onderdeel van het hippisch centrum is kennis. Dit dragen we uit door onder andere het organiseren van masterclasses, clinics en trainingsweekenden. Het terrein, in totaal 15 hectare, biedt vele mogelijkheden, waaronder overnachtingen met of zonder paard."

www.fira.tv

Kijk ons video-interview met Ivo Janssens hier: [Nederlands MediaNetwerk TV] Ivo Janssens: FIRA wil op paardengebied de grootste worden in bereik


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie