Land Rover viert 70-jarig bestaan met boek Icon
01-05-2017 09:47:51 | Door: Katja Brokke | hits: 2663 | Tags:

Precies 69 jaar geleden, op de AutoRAI in Amsterdam, was de eerste Land Rover te zien. Op 30 april 2018 viert deze iconische 4x4 zijn 70-jarige bestaan. Land Rover blikt vooruit op dit moment met de presentatie van het boek Icon, over de geschiedenis van de Land Rover Series en Defender. Het boek is online te reserveren en vanaf juli verkrijgbaar.

Het boekwerk wordt uitgegeven met een harde kaft en is een tijdreis langs alle expedities, reddingsoperaties en avonturen die met deze auto's zijn ondernomen en langs alle mensen die de auto mogelijk hebben gemaakt.

Land Rover heeft foto's uit zijn uitgebreide archieven geselecteerd om de rijke geschiedenis van de 4x4 te illustreren. Ook interviewde Land Rover de mensen achter de auto's: van productiemedewerkers tot belangrijke klanten en managers. De mensen verantwoordelijk voor de volgende generatie Defender (Chief Design Officer Gerry McGovern en Executive Director en Product Engineering Nick Rogers) delen eveneens hun gedachten over waarom de Series en de Defender zo speciaal zijn.

Beroemdheden

In de afgelopen 69 jaar waren de Series- en Defender-modellen populair onder politici, beroemdheden en leden van koninklijke families. Daarom delen ook beroemdheden hun ervaringen in het boek. Het voorwoord is geschreven door Land Rover-klant en The Grand Tour-presentator Richard Hammond. Avonturier Bear Grylls en modelegende Ralph Lauren zijn slechts een paar van de andere namen die op de pagina's te vinden zijn.

Het boek Icon telt tien hoofdstukken en meer dan tweehonderd pagina's.

www.landrover.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie