Lemon Scented Tea vernieuwt creatief team met Snelders en Minken
31-05-2018 15:08:00 | Door: | hits: 3842 | Tags:

Daniel Snelders (art, rechts op de foto) en Tomas Minken (copy) zijn begonnen als senior team bij Lemon Scented Tea. Snelders komt van JWT Amsterdam, Minken werkte eerder bij Roorda. Beiden kunnen bogen op een ruime ervaring bij verschillende bureaus.

Snelders en Minken:"Wij vinden als team creativiteit natuurlijk belangrijk. Maar we vinden het minstens zo belangrijk dat dit bijdraagt aan een merk. Dat het verhaal van een merk op de juiste manier verteld wordt. Daarom hebben wij gekozen voor Lemon Scented Tea. Een bureau dat ons heel veel mogelijkheden biedt om vanuit een solide basis, relevant creatief te scoren."

Gijsbregt Vijn, managing director van Lemon Scented Tea: “Daniel en Tomas hebben de ervaring om precies die complexe creatieve oplossingen te bieden waar marketeers steeds meer om vragen. Ze kunnen het grote verhaal van het merk vertellen, en kunnen deze vervolgens heel gericht doorvertalen in on- en offline ideeën. Het is onze missie om merken consistent opvallend te maken door middel van de Power of Story. Daniel en Tomas zijn hét team bij uitstek om bij te dragen aan de volgende stap binnen onze bureauontwikkeling.”

Daniel en Tomas gaan aan de slag voor bestaande klanten als Nuon en Royal Canin, maar ook voor nieuwe klanten als QO Amsterdam, het meest duurzame hotel ter wereld, en FMO, de Nederlandse ontwikkelingsbank.

www.lemonscentedtea.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie