Lennard Hoogenraad vertrekt bij TMG
15-02-2017 12:04:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2235 | Tags:

Lennard Hoogenraad, COO van TMG Landelijke Media, vertrekt bij Telegraaf Media Group. Dat nieuws wordt gebracht door MarketingTribune.  Als gevolg van de in 2016 aangekondigde herstructurering van TMG zijn de directie en Hoogenraad van TMG Landelijke Media (TLM) overeengekomen dat de COO per 1 februari de organisatie heeft verlaten.

Lennard Hoogenraad realiseerde bij TMG Landelijke Media een aantal nieuwe digitale platforms gelieerd aan de kernmerken Vrouw.nl,  Telesport.nl en DFT. Daarnaast werd invulling gegeven aan de realisatie van de merkstrategie via onder meer partnerships tussen DFT en SingularityU-NL en VraagHugo. Ook de lancering van diverse nieuwe apps (Privé, DFT, Telegraaf) speelde daarbij een belangrijke rol.

Harry de Wit, CEO van TMG Landelijke Media, heeft intern laten weten: "De directie is Lennard zeer erkentelijk voor zijn leiderschap en inzet bij de TLM. Wij wensen hem veel succes met de voortzetting van zijn carrière."

Hoogenraad wil inhoudelijk niet op zijn vertrek reageren: "Wel kan ik zeggen dat ik trots ben op wat ik met mijn team neer heb kunnen zetten in deze periode. Het succes van Vrouw.nl is evident: een Mercur-nominatie en meer dan twee miljoen unieke bezoekers in het eerste jaar. Het partnership tussen DFT en SingularityU-NL en de lancering van MKB-platform DFTKennis zijn belangrijke stappen in de merkontwikkeling van DFT. Mobile first kwam het afgelopen jaar tot uitdrukking is de lancering van nieuwe apps voor DFT, Privé magazine en ook met het nieuwe Telesport.nl platform."

De komende maanden gaat Hoogenraad zich beraden op volgende stappen: "Of dat zal zijn als ondernemer, in loondienst of een combinatie daarvan, weet ik nog niet. Ik wil in elk geval graag bouwen en mooie dingen tot stand brengen met slimme, gedreven collega's in een innovatieve en creatieve omgeving."

www.tmg.nl
www.marketingtribune.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie