Libelle TV komt met dagelijkse ontbijt-soap
19-12-2016 08:59:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2533 | Tags:

Libelle heeft de primeur! Vanaf 9 januari is iedere werkdag om half acht 's ochtends op Libelle TV de eerste dagelijkse ontbijt-soap te zien: Over Eva. Een super spannende serie vol drama, humor en intriges met in de hoofdrol Elle van Rijn als Eva. Overige rollen zijn voor onder anderen Kees Boot als haar echtgenoot, Alwien Tulner en Karien Noordhoff als haar vriendinnen en Diana Dobbelman als Eva's moeder. In 22 afleveringen van 3 minuten ontvouwt zich een intrigerend verhaal.

Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle: “We zijn trots op ons nieuwe format en hopen met de ontbijtsoap een vast plekje in het ochtendritueel van de Libelle-vrouw te veroveren.”

Het eerste seizoen, getiteld Coma, begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Een botsing is onvermijdelijk en dan wordt alles zwart… Eva ligt in coma en volgens de dokter is de kans dat ze nog wakker wordt, klein. Haar man, familie en vriendinnen bezoeken haar geregeld in het ziekenhuis, hopend op een teken van leven. Ze gaan er blind vanuit dat Eva niets hoort of meekrijgt van wat zich aan haar bed afspeelt, maar is dat wel zo?

Elle van Rijn, Scriptschrijfster en hoofdrolspeelster: "Er zit veel van mijn eigen leven en ervaringen in deze dramaserie. Een zoon die het nest verlaat, verwikkelingen met vriendinnen, relatiestress, de verhouding van de hoofdpersoon met haar moeder… Wat het nog eens extra bijzonder maakt is dat mijn kinderen Helena (11) en David (19) meespelen in de serie."

Bart Oudshoorn, hoofd drama IDTV:  “Over Eva is voor IDTV een project dat staat voor waar IDTV goed in is. Het maken van drama van hoge kwaliteit voor alle platforms. Over Eva laat zien dat drama een prachtig genre kan zijn om een merk als Libelle online te versterken.”

www.libelletv.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie