Lieneke van der Laan Strategy Director MPG.
16-03-2017 14:39:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4285 | Tags:

Crossmedia communicatie- en contentmarketingbureau MPG. heeft zich versterkt met Lieneke van der Laan. Ze gaat aan de slag als Strategy Director met een focus op retail- en finance accounts. Van der Laan heeft onder andere bij Rabobank NL, KPN Retail en het retail conceptontwikkelingsbureau JosdeVries TRC haar sporen verdiend op het gebied van merkpositionering, marketingcommunicatie en het ontwikkelen van contentstrategieën.

Dolly van den Akker, businessdirecteur bij MPG. Nederland: "Klantvragen brengen wij altijd terug naar de merk- en communicatiestrategie. Van daaruit wordt pas bepaald hoe we de gehele communicatieketen met en voor de klant in kunnen vullen: van concept tot creatie en productie. Om de strategievraag binnen onze vier focusbranches retail, food, finance en non-profit optimaal te kunnen blijven beantwoorden, hebben we ons strategieteam uitgebreid met Lieneke. Zij heeft een bewezen trackrecord in zowel het ontrafelen van positionerings- en communicatievraagstukken als in de doorvertaling ervan naar concrete communicatie- en contentoplossingen. Ik ben dan ook erg blij dat Lieneke met al haar ervaring voor MPG. heeft gekozen."

Van der Laan: "Het staat buiten kijf: contentmarketing is dé manier om een betekenisvolle en structurele relatie met je klant tot stand te brengen. Zeker nu customer journeys door alle beschikbare data steeds duidelijker het gedrag en de wensen van de klant zichtbaar maken. Ik zie het begrip content daarom heel ruim. Wat mij betreft is content tegenwoordig de inhoud van ieder contact en het verhaal dat daarmee uitgedragen wordt. MPG. is het oudste contentmarketingbureau van Nederland en weet dus als geen ander hoe contacten tussen merken en hun publiek het best gelegd en gekoesterd kunnen worden. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van de sterke geschiedenis van het bureau."

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie