Linda de Mol als prinses Diana op eigen cover
08-08-2017 17:31:00 | Door: Katja Brokke | hits: 5227 | Tags:

In augustus is het twintig jaar geleden dat prinses Diana omkwam bij een auto-ongeluk in Parijs. Reden voor een tribute aan dit stijlicoon in LINDA.mode, die op 8 augustus in de winkel ligt. Met Linda de Mol, die Lady Diana altijd fascinerend heeft gevonden, op de cover als de jonge prinses.

Linda als Diana 

In haar editorial vertelt Linda de Mol over hoe ze voor deze fotoshoot moest transformeren naar Lady Di: “Ik weet inmiddels dat je met een goede pruik, dito make-up en een flink inlevingsvermogen een heel eind kan komen.” Maar er miste nog iets op de eerste foto’s. “Het zijn de ogen van Diana die niet meedoen met de glimlach. Uit die ogen straalt verdriet. Ik denk aan een paar enorm verdrietige dingen en lach er een klein, voorzichtig lachje bij. Ja, we hebben hem hoor. Ineens lijk ik sprekend. Arme Diana,” aldus Linda de Mol.

In deze editie ook een verhaal over hoe prinses Diana zich de laatste jaren van haar leven steeds vaker als een zelfverzekerde vrouw kleedde, en hoe haar outfits langzaam veranderden van Britse upper class naar die van een koninklijk stijlicoon.

Veiling LINDA.foundation

Met het uitkomen van deze LINDA.mode veilt de LINDA.foundation een zwarte Valentino cocktailjurk van Linda de Mol. Net als bij een veiling van jurken van prinses Diana, gaat de opbrengst naar het goede doel. In dit geval de LINDA.foundation, die gezinnen met kinderen in Nederland steunt die het financieel zwaar hebben. Bieden kan via www.lindanieuws.nl/veiling.

Verder in dit nummer

Een fotoshoot met Estelle Cruijff die vertelt hoe ze met de Victoria’s Secret- catalogus als voorbeeld de sportschool binnenstapte, modereportages met Neelie Kroes, Naomi van As, Kris Berry en Gaite Jansen en modecolumns van Roos Schlikker en Filemon Wesselink.

www.lindanieuws.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie