Louis Gauthier met radioprogramma Het Klankcafé naar New York
29-09-2016 11:59:00 | Door: Katja Brokke | hits: 5696 | Tags:

Presentator en muziekjournalist van de Telegraaf, Louis Gauthier, gaat met zijn radioprogramma Het Klankcafé naar New York. Het Klankcafé is een show over klassieke muziek in de wereld van nu, waarin bekende artiesten en jong talent een podium krijgen.

Het is voor het eerst dat Amerikaanse makers de handen ineenslaan met een Nederlands programma. Het Klankcafé is een zelfstandig initiatief dat voor en door jonge mensen wordt gemaakt. In New York draait Het Klankcafé om Nederlandse musici die in de VS furore maken, zoals componist Louis Andriessen, violist Tosca Opdam, componist Ruben Naeff en operaregisseur Jorinde Keesmaat.

Gauthier: "Het is fantastisch om een show te maken in The Netherland Club, één van de oudste sociëteiten van de stad en om de hoek van Radio City Music Hall. We doen we dit ook nog eens in samenwerking met de Concertzender en WQXR, de grootste klassieke zender van New York.”

Het Klankcafé is gratis bij te wonen en wordt op 12 oktober opgenomen. De show wordt via genoemde zenders uitgezonden en komt als vodcast online.

www.hetklankcafe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie