Loyals neemt Budeco over
04-07-2017 09:32:07 | Door: Arjen Westra | hits: 3477 | Tags:

Budeco, specialist in (online) marketing en business development wordt onderdeel van Loyals. Met de overname telt Loyals 65 medewerkers die klanten in het hele land bedienen met online, offline en events. Loyals heeft vestigingen in Mijdrecht, Noordwijk, Woerden en Málaga.

Mede-oprichter van Budeco Marco Frijlink: "Wat begon met een gesprek met een mogelijke partner voor de ontwikkeling van websites en online applicaties bleek al snel op veel meer vlakken interessant."

Mede-oprichter Youri Lieberton van Loyals: "Daar waar Budeco zocht naar meer kennis en capaciteit op het gebied van maatwerk- applicatie ontwikkeling en websites waren wij juist op zoek naar meer kennis en capaciteit op het gebied van online marketing."
 
Het team van Budeco zal zich binnen Loyals vooral gaan richten op het verder uitbouwen van de online marketing diensten, zoals zoekmachine marketing, social media en online advertising via kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Google.

Voor de bestaande klanten ziet Frijlink veel voordelen: “We kunnen nu niet alleen makkelijker goede maatwerkoplossingen bieden, maar ook snel schakelen met uitgebreide expertise op het gebied van offline en events. Voor Loyals-klanten betekent het dat zij nog beter ondersteund kunnen worden met het laten renderen van hun online aanwezigheid.”

 Budeco werkt o.a. voor Aalberts, Bolton Bouw & Ontwikkeling, FG Restaurant, Nederlandse Brandwondenstichting, Rentokil Initial, Sanquin, Universiteit van Amsterdam, VU Amsterdam en de Yoghurt Barn. Loyals is onder andere actief voor: Aderans Benelux, Bergman Clinics, Crazy Piano's, Ekoplaza, Eigen Haard, Elsevier, Fynch, Gemeente Amsterdam, Ikea, Lutz, Top Movers, Vineyard en Vorqq.

www.budeco.nl
www.loyals.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie