Luitingh-Sijthoff en AKO openen Dan Brown Experience Store
19-09-2017 17:17:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3487 | Tags:

Op 3 oktober 2017, de wereldwijde verschijningsdatum van de nieuwe thriller Oorsprong van Dan Brown, opent AKO in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff de eerste Dan Brown Experience Store, op Utrecht Centraal Station.

In de Dan Brown Experience Store hebben fans van Brown onder andere de mogelijkheid een experiencespel te spelen. Bezoekers moeten hierbij 4 raadsels oplossen waarna er met de gekraakte code een Dan Brown-ruimte mag worden betreden waar een verrassing wacht. Met de code maakt de bezoeker tevens kans op een reis naar Barcelona en op kaarten voor de uitverkochte lezing van Brown in Amsterdam op 22 oktober. De Dan Brown Experience Store zal 3 weken open blijven.

Om 12.00 uur op 3 oktober wordt de store geopend en krijgt de eerste fan die de geheime code kraakt een exemplaar van de nieuwe Dan Brown cadeau.

Sjaak Mark, algemeen directeur van AKO: "Wij zijn er trots op om, na Harry Potter en Back2School, wederom een bijzondere winkel te mogen openen, ditmaal samen met uitgeverij Luitingh-Sijthoff. De winkel staat geheel in het teken van het nieuwe boek Oorsprong van Dan Brown, en we willen op die manier de beleving van het boek dichter bij onze klanten brengen."

www.danbrown.nl
www.ako.nl
www.audax.nl
www.lsamsterdam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie