MEC Nederland kondigt aanstelling Margot Fuykschot en Tjibbe Renkema aan
15-06-2016 13:02:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3323 | Tags:

MEC heeft Tjibbe Renkema aangesteld als Head of Strategy en Margot Fuykschot aangesteld als Client Service Director.

Tjibbe heeft zowel aan media als reclame kant gewerkt in verschillende strategische rollen. Bij MEC zal Tjibbe zich focussen op strategie ontwikkeling voor MEC klanten waarbij integratie van branding, engagement en performance centraal staat.

Margot werkte de afgelopen 14 jaar als zelfstandig consultant waarbij zij brede marcom – en media ervaring opgedaan heeft bij zowel adverteerders (o.a. Beiersdorf/NIVEA en KPN/Telfort) als bij diverse mediabureaus (o.a. OMD, Carat en ZenithOptimedia). In haar nieuwe rol zal zij leiding geven aan één van de drie Business Units. 

Isabelle Dacz, CEO MEC Nederland: “We leven in een tijd waarin een enorme transformatie plaatsvind in het medialandschap. Om hierin te kunnen excelleren, is het o.a. belangrijk om het beste talent aan te nemen. Ik ben daarom enorm blij met de komst van Margot en Tjibbe, en kijk er naar uit samen met hen onze nieuwe propositie richting onze klanten te versterken en fantastisch werk te leveren.”

Tjibbe Renkema: “Ik wil dicht bij de data zitten om tot ‘sterke’ inzichten te komen die waarde creëren voor merk en consument. MEC heeft alles in huis om voor haar klanten de klantreis inzichtelijk te maken en daar de communicatie en investeringen op af te stemmen. MEC heeft een sterke visie over haar rol voor merken in de toekomst, daar wil ik aan meebouwen.”

Margot Fuykschot: “Als klant heb ik de samenwerking met MEC & GroupM ervaren als uiterst professioneel en vooruitstrevend. De heldere visie van MEC komt o.a. tot leven in de fusie met Greenhouse Group en de recente lancering van Wavemaker. Ik ben daarom enthousiast en trots om mijn ervaring in te zetten om de propositie van MEC en de relatie met onze klanten te versterken in deze turbulente communicatiewereld.”

www.mecglobal.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie