MEC wint PerfettiVanMelle
08-04-2016 12:16:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3677 | Tags:

Na een uitgebreid selectieproces van ruim 4 maanden kiest Perfettivan Melle Nederland voor media- en communicatiebureau MEC. Het bureau start per direct met de mediastrategie voor het lopende  jaar voor alle merken in de Nederlandse markt uit de PerfettiVanMelle-stal, zoals Mentos, Mentos Gum, Smint, Klene, Look-o-Look, Chupa Chups, Fruittella, Van Melle en Meller.

Het pitch proces werd begeleid door Vogel Media-Management.

Michiel Goedvolk, Marketing Manager Benelux:  “MEC is een vooruitstrevend bureau dat volop inspeelt op actuele ontwikkelingen in het media landschap. MEC heeft laten zien dat ze creativiteit, innovatie en media uitstekend kunnen combineren. We zijn erg blij met onze keuze."

Eric Kramer, CEO MEC Nederland: “Het is geweldig om voor zulke mooie FMCG merken te mogen werken.Samen met de introductie van ons content creatie label Wavemaker is het een geweldige week voor MEC. De winst is een bevestiging en een prachtige stimulans voor ons om innovatief en vooruistrevend werk te blijven maken nu en in de toekomst.”

Over MEC
Mediabureau MEC werkt geïntegreerd en is zeer vooruitstrevend in digitale marketing communicatie. Voor klanten die op zoek zijn naar exceptionele resultaten. MEC weet als geen ander de consument in beweging te brengen. MEC biedt merken zowel ‘engagement  at scale’ als de beslissende communicatieprikkel om consumenten tot koop te laten overgaan. Daarvoor werken 95 top talenten in alle specialismen samen in een vast team rondom de klant. Van strategie, TV en online video planning, radio, print en out of home tot en met een complete content creatie afdeling (Mec Wavemaker) alsmede een state-of-the art performance marketing bureau (overname Greenhouse Group). Deze unieke set aan disciplines zijn bij elkaar gebracht in wat wij de ‘creative workplace’ noemen. MEC is een van de oprichters van GroupM, de beleggingsbeheergroep van WPP op mediagebied.

www.mecglobal.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie