MPG. en 4net Interactive sluiten strategisch partnership
30-06-2016 11:30:00 | Door: | hits: 3421 | Tags:

MPG. bouwt aan een kennis- en expertisenetwerk met strategische partners en groeit uit tot fullservice contentmarketingbureau. MPG. gaat een samenwerking aan met 4net Interactive, specialist in digitale strategie, web- en appbouw en digital custom publishing. De doelstelling van het partnership is om in deze tijd van de omnichannel-belofte nóg beter in te kunnen spelen op de customer journey. De Amsterdamse vestiging van 4net Interactive, 4net Amsterdam, trekt in bij MPG. in Amstelveen.

Dolly van den Akker, businessdirecteur MPG.: "Effectieve contentmarketing gaat tegenwoordig verder dan verhalen uit merken formuleren en deze via vertrouwde middelen verspreiden. Een goede contentstrategie drijft op vier pijlers: content, techniek, distributie en data-analyse. Daarmee groeit de behoefte aan nieuwe, specifieke kennis waarbij bureaus continu de afweging moeten maken om die kennis in huis te halen of deze juist in te huren. Om onze dienstverlening kwalitatief hoog te houden kiezen wij voor strategische partnerships met partijen die ons aanvullen met specifieke kennis. ICT-kennis in dit geval. In 4net Interactive hebben we een partner gevonden met digitale roots. Samen kunnen we het digital publishing domein nog beter ontsluiten om zo ook de omnichannel-belofte effectief in te vullen via één loket. 4net Interactive heeft veel succesvolle cases. Ik ga dan ook met veel vertrouwen en plezier ons partnership aan."

Sander Stallinga, managing partner 4net Amsterdam: "Wij zijn erg blij met dit partnership omdat we elkaar optimaal aanvullen. We zien dat bedrijven meer en meer begrijpen dat ze uitgever zijn geworden van hun eigen verhalen maar ook worstelen met zowel de contentstrategie als de contentdistributie. De meest spannende ontwikkelingen, en dus ook vraagstukken in ons vakgebied, spelen zich af op het snijvlak van marketing en ICT. Samen met MPG. kunnen we merken in dat spectrum volledig begeleiden. Van digitale strategie, het ontwikkelen van contentplatforms zoals sites, apps en webshops, de contentproductie en -distributie tot goede data-analyse en dashboarding. Qua skillset zijn we complementair en qua aanpak en visie zitten we helemaal op één lijn. Het maakt ons gezamenlijke aanbod completer en geeft ons beide toegang tot een breder portfolio aan klanten."

www.mpg.today
www.4net.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie