MPG. ontwikkelt jubileumglossy Efteling
31-05-2017 14:55:00 | Door: Katja Brokke | hits: 4713 | Tags:

De Efteling viert dit jaar haar 65-jarige verjaardag. Feest is het jubileummagazine dat MPG. ter ere van de jarige Efteling ontwikkelde. Met 100 pagina’s en een oplage van 105.000 stuks is Feest in heel Nederland verkrijgbaar via verschillende verkooppunten. Via social media worden behind the scenes-video’s en -foto’s verspreid.

Dolly van den Akker, businessdirecteur van MPG. Nederland: "Als je het over storytelling hebt, heeft de Efteling natuurlijk de mooiste verhalen. Al 65 jaar lang. Efteling is een puur Nederlands merk waar bijna iedereen affiniteit mee heeft. Wij werken graag voor dit soort grote love brands. Het is een dankbare opdracht om over de Efteling een kwalitatief hoogwaardig magazine te maken dat het jubileum feestgevoel deelt met alle Nederlanders. We hebben gekozen voor een glossy, met spin-offs via social media, om dit feestgevoel optimaal tot leven te brengen."

Fons Jurgens, voorzitter Raad van Bestuur de Efteling: "De Efteling is een bedrijf met een rijke geschiedenis. In 65 jaar tijd zijn we uitgegroeid van een trapveldje met tien sprookjes, naar een wereld vol wonderen. We zijn er trots op dat MPG. hierdoor geïnspireerd is geraakt en hebben dan ook met alle plezier meegewerkt aan de totstandkoming van dit prachtige magazine."

Feest ligt nu in de winkel, met bekende gasten uit de sprookjeswereld en de echte wereld, zoals actrice Pip Pellens, een dansende Marijke Helwegen en knappe prinsen op witte paarden. Een feest waar je naast wonderlijke gerechten, herinneringen en verhalen krijgt voorgeschoteld, waaronder een modern sprookje door schrijfster Susan Smit en een betoog van Heleen van Royen over heksen en andere valse vrouwen.

Feest is te koop voor 4,95 euro bij Bruna, Primera, Albert Heijn en in de winkels in de Efteling.

www.mpg.today
www.efteling.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie