MPG. produceert video voor Libelle TV
25-05-2016 14:50:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3681 | Tags:

De Today Studio’s van MPG. ontwikkelen voor het nieuwe crossmediaplatform Libelle TV van Sanoma Media wekelijks nieuwe lifehacks: korte video’s over slimme oplossingen die het leven leuker en makkelijker maken. Het succes, de korte productietijd en de hoge kwaliteit van de video’s die MPG. al eerder ontwikkelde voor onder andere Allerhande, Gall & Gall en Mona, gaf voor Sanoma Media de doorslag om voor MPG. te kiezen. 

Libelle TV brengt met verschillende videoformats het leven van vrouwen herkenbaar in beeld. Het videoformat ‘lifehacks’ toont slimme oplossingen die het leven leuker en makkelijker maken. Van het schoonmaken van een spiegel en een zelfgemaakte kas van een petfles tot het knutselen van eigen inpakpapier en het simpel lakken van nagels in drie kleuren. De kracht van de video’s zit ‘m in de simpelheid ervan. De lifehacks zijn kort, de tips zijn herkenbaar en slim én de filmpjes zijn eenvoudig te delen via de verschillende social media. MPG. ontwikkelt de lifehacks voor Sanoma Media volledig in eigen huis. Van concept en redactie tot en met de shoot en de montage. De eerste lifehacks zijn nu al te zien op www.libelletv.nl.
 
Francien de Vet, client content director MPG.: "Wij ontwikkelen en onderhouden al jaren effectieve crossmediaplatforms voor onze opdrachtgevers. Van strategie en concept tot de productie van de verschillende middelen. We zijn erg blij dat Sanoma Media heeft gekozen voor MPG. om met de lifehacks video-serie een belangrijke bijdrage te leveren aan Libelle TV. Het is voor ons een bevestiging dat onze Today Studio’s vooroplopen op het gebied van visuele communicatie. De studio’s leveren niet alleen hoogwaardig werk af, ook op strategisch en conceptueel vlak weten we steeds weer te verrassen."MPG. produceert en onderhoudt tientallen magazines, websites, social media kanalen, apps, events en video’s. De Today Studio’s van MPG. ontwikkelen jaarlijks meer dan 1.000 foto- en videoproducties.

MPG. werkt onder andere voor A-merken zoals Ahold, ABN AMRO, KPN, UWV, Shell, Heineken, MONA, KNMV, Espria, Rabobank en Staatsbosbeheer. Het hoofdkantoor staat in Amstelveen. In New York opereert MPG. onder de naam MPG. Concepts.

www.libelletv.nl
www.mpg.today


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie