Machiel van den Heuvel Manager Marketing & Communicatie Ad Sales bij NRC Media
15-01-2016 10:46:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4411 | Tags:

Op 18 januari start Machiel van den Heuvel als Manager Marketing & Communicatie Ad Sales bij NRC Media. Daarvoor werkte hij als Senior Customer Experience Manager bij KPN Consumentenmarkt. Als Manager Marketing & Communicatie rapporteert Machiel rechtstreeks aan Commercieel Directeur Madelon Hoekstra-Fortuin.

Machiel heeft zeer ruime en brede ervaring op het gebied van Customer Experience. Binnen KPN heeft hij gewerkt als Productmanager van internet op mobiel en vervolgens als Marketeer Mobiel. Vanaf 2012 is hij werkzaam geweest als Customer Experience Professional binnen KPN Consumentenmarkt. De switch van marketing naar Customer Experience kwam voort uit de drive om het écht goed te doen voor klanten. In deze rol bleef de focus vooral op het vakgebied marketing en branding. De opgedane kennis zal Machiel gaan toepassen op de Ad Sales afdeling van NRC Media.

Machiel van den Heuvel over NRC: "NRC is een sterk merk dat staat voor kwaliteit. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij op het gebied van marketing en communicatie en dus het optimaliseren van de  klantbeleving richting mediabureaus en adverteerders. Meer dan ooit zal een merk zich moeten onderscheiden op het vlak van Customer Experience. En dat betekent een investering in langdurige relaties met klanten. Dat geldt óók voor de B to B markt en daar ga ik met veel plezier mee aan de slag binnen NRC."

Madelon Hoekstra-Fortuin over Machiel: "Met Machiel halen we een professional in huis met een enorme ervaring op het gebied van Customer Experience. Met zijn kennis en ervaring gaat hij onze propositie richting adverteerders en mediabureaus nog sterker maken. In de belangrijke pijler die we hebben binnen NRC, optimale klantbeleving, is hij een enorme aanwinst."

www.nrcmedia.nl
www.nrc.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie