Magneds internationaal met online loyalty- en salesoplossingen
03-02-2017 11:16:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2091 | Tags:

Magneds, bekend van onder meer de loyaliteitsprogramma’s Eurosparen van FrieslandCampina en Heineken Biertegoed, biedt haar oplossingen nu ook over de grenzen aan. Het bureau voor digitale loyalty- en salesoplossingen heeft inmiddels exclusieve partnerships in Zwitserland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika en de eerste samenwerking is een feit: Magneds gaat voor een groot internationaal retailconcern in Zwitserland aan de slag.

Drie online oplossingen voor sales en loyalty

Magneds heeft een eigen digitaal platform voor drie oplossingen, van kortlopend tot langlopend: sales promotions, loyalty promotions en loyalty platforms. Het digitale platform, S7 genaamd, bevat onder meer functionaliteiten voor verschillende typen spaarsystemen, cashbacks en coupons. In Nederland maken daarvan onder meer LiGA, Mentos en Texaco gebruik. Het platform is zo ontwikkeld dat ook buitenlandse merken hun sales- en loyalty-uitdagingen ermee kunnen behalen. 

Drie partnerships, eerste samenwerking 

De drie partners in het buitenland benaderen merken in hun land met het aanbod van Magneds. Het internationale retailconcern is de eerste vrucht daarvan. Magneds gaat voor een aantal grote merken van het concern een loyaltyplatform lanceren dat onder meer de klantloyaliteit moet verhogen en gaat dienen als bron van klantdata om cross- en upsell-acties gericht in te kunnen zetten. In het tweede kwartaal opent Magneds in de eerder genoemde landen haar deuren en volgen verdere details.

www.magneds.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie