Marc O’Polo breidt samenwerking met metapeople uit
30-01-2017 10:02:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4168 | Tags:

Online performance bureau metapeople, onderdeel van NetBooster Group, gaat de online marketing activiteiten van premium fashion brand Marc O’Polo in een groot aantal Europese landen voor haar rekening nemen. Hiermee wordt een succesvolle samenwerking voortgezet en uitgebreid.

Metapeople verzorgde al de Affiliate Marketing activiteiten voor Marc O’Polo. Hieraan wordt nu PPC, display en social media toegevoegd binnen zeven Europese landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, België en Nederland). De overkoepelende strategie heeft als belangrijkste doel online sales te verhogen middels een multi-channel, cross-device aanpak.

Felix Kreyer, Online Director Marc O’Polo: “Gezien de succesvolle samenwerking die we binnen de affiliate channels met metapeople hadden (een drie keer hogere orderwaarde nu in vergelijking met 2013) was ons gevoel ten aanzien van het metapeople NetBooster netwerk al zeer positief. Zij zijn als geen ander in staan om onze internationale aanwezigheid om te zetten in cross-channel campagnes door de lokale marktkennis en op-maat aanpak. Vervolgens wisten ze ons met hun sterke team en marketingmix-aanpak te overtuigen om de samenwerking te verstevigen en uit te breiden.”

Julius Ewig, Managing Director Duitsland van metapeople: “We zijn erg trots om voor een mooi merk als MARC O’POLO aan de slag te gaan naast fashion brands als The Sting, Van Haren en luxury brand Estee Lauder waar we al voor werken. Een van de uitdagingen die voor ons ligt is het dichten van het cross-channel gat tussen branding en performance. Een ge﮴egreerde en efficiële data-aanpak, om onze specialisten alle tools in handen te geven om activiteiten nog persoonlijker en relevanter in te zetten, vormt daarbij de basis van onze aanpak.”

 

www.marc-o-polo.com      
www.metapeople.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie