Margriet Winter Fair verhuist naar Brabanthallen
02-05-2017 10:38:12 | Door: Katja Brokke | hits: 2797 | Tags:

Na vele edities van Margriet Winter Fair in Jaarbeurs Utrecht kiest organisator Sanoma voor een nieuwe locatie: Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Het evenement vindt plaats van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november en trekt jaarlijks 70.000 bezoekers. Het is de eerste keer dat een dergelijk groot vrouwenevenement wordt georganiseerd in Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Louise van Nispen, Domain Director bij Sanoma: “Na de verbouwing van de Brabanthallen die medio september 2017 gereed is, ontstaat er een centraal gelegen ontmoetingsplein van ruim 7000 m2. De entree, het grotere vloeroppervlak en de mogelijkheden van de verschillende ruimten bieden ons grenzeloze creatieve mogelijkheden om voor de bezoekers en exposanten van Margriet Winter Fair een nog mooier evenement neer te zetten”.

Robert van Overdijk, vestigingsmanager van Brabanthallen 's-Hertogenbosch: “Bij Brabanthallen 's-Hertogenbosch zijn we continu bezig met innovatie en vernieuwing om onze klanten en gasten de optimale faciliteiten aan te kunnen bieden. We zijn ervan overtuigd dat de grote uitbreiding, waarbij er een nieuwe flexibele ruimte met veel daglicht ontstaat, hieraan bijdraagt. We zijn dan ook ontzettend blij dat wij direct na de realisatie hiervan zo’n groots publieksevenement mogen ontvangen.”

www.margrietwinterfair.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie