Marktplaats presenteert Goudmijn Collectie
01-12-2016 09:52:00 | Door: Katja Brokke | hits: 5403 | Tags:

Marktplaats presenteerde in de Vondelkerk een unieke fashionshow op een gouden catwalk: de Marktplaats Goudmijn Collectie. 51 bloggers, vloggers en modellen werden door Marktplaats uitgedaagd een outfit uit hun eigen kast samen te stellen en onder begeleiding van stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer aan het publiek te tonen. Na afloop van de show zijn de outfits direct op Marktplaats gezet. Met de collectie wil Marktplaats duurzaamheid in fashion stimuleren en laten zien dat je garderobe een goudmijn is. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu bieden via marktplaats.nl/goudmijncollectie op alle items van de influencers. Denk aan vloggers Monica Geuze, Queen of Jetlags en model Nadia Palesa.

Creatief bureau The Gardeners bedacht het concept en de pr- en activatiecampagne om een belangrijke productcategorie voor Marktplaats, het segment dameskleding, te promoten. 

Maira Evers, eigenaar van The Gardeners. “De Marktplaats Goudmijn Collectie is bedacht om vrouwen bewust te maken dat er geld in hun kledingkast ligt. Je hoeft niet altijd dure spullen te kopen, want we hebben allemaal verborgen schatten in onze kast. Door samen te werken met bloggers, vloggers en modellen hebben we dit ook laten zien aan de bij elkaar 2,2 miljoen volgers."

www.thegardeners.nl

 

Lees ook:

[Interview] Maira Evers over de herpositionering van The Gardeners

 

Het complete fotoverslag staat hier

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie