MassiveMusic brengt reclamesingle Charly Luske uit
13-12-2016 13:50:02 | Door: Katja Brokke | hits: 3609 | Tags:

In de nieuwe NS-commercial (N=5) zien we hoe een jongen samen met zijn hondje met de trein op reis gaat om een meisje te ontmoeten die hij in een datingapp is tegengekomen. De commercial wordt begeleid door I Will Wait for You, gezongen door Charly Luske. Muziekbureau MassiveMusic heeft de single nu uitgebracht op Itunes en Spotify.

Moos Lamerus, senior producer bij MassiveMusic: "Zowel de NS als het reclamebureau waren meteen verliefd op onze opname van I Will Wait for You met Charly Luske. Het idee achter het nummer sloot perfect aan bij de gedachte van de film. Samen met Luske hebben we besloten om deze uitvoering nu speciaal voor de NS uit te brengen."

Nathalie Hettema, communicatiemanager bij de Nederlandse Spoorwegen: "Er is zoveel online contact tussen mensen, maar eigenlijk gaat er niets boven écht contact. Elkaar ontmoeten. Met de trein brengen wij mensen bij elkaar. De film laat een van deze verhalen zien. Een jongen en een meisje die direct een klik met elkaar hebben. Toen we deze uitvoering van I Will Wait for You hoorden, waren we direct verkocht: dit was hét juiste nummer bij het verhaal."

Luske: "Toen ik hoorde dat de NS mijn uitvoering van dit nummer voor hun nieuwe reclame wilde gebruiken, was ik zeer vereerd natuurlijk! Mensen bij elkaar brengen, verwerk ik vaak in mijn shows, dus het is te gek dat dat de boodschap van hun nieuwe commercial is."

I Will Wait for You van Luske is de Engelse versie van Je ne pourrai jamais vivre sans toi uit de Franse musical Les Parapluies de Cherbourg. Het nummer werd in 1964 gecomponeerd door Michel Legrand en is sindsdien vertolkt door artiesten als Frank Sinatra, Astrud Gilberto en Vic Dana. 

Credits:
Opdrachtgever: NS | Bureau: N=5 | Productie: Suikerdepot | Director: Werner Damen | Muziek: MassiveMusic | Artiest: Charly Luske

www.massivemusic.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie