Mattie & Wietze geboeid voor Qmusic
28-03-2017 16:38:59 | Door: Katja Brokke | hits: 4559 | Tags:

Mattie en Wietze maakten in hun ochtendshow bekend dat ze vanaf 10 april vijf dagen lang onlosmakelijk verbonden zullen zijn. Dit is de dag waarop hun ochtendshow precies vijf jaar bestaat. De dj’s zijn samen al veel uitdagingen aangegaan en vonden het tijd voor dé ultieme test, 24 uur per dag samen geboeid door het leven. Het vijfjarig jubileum van de show belooft een intense week te worden.

Tijdens eerdere uitdagingen zoals Oppassen, de Ruilweek en het Mattie & Wietze restaurant hebben Mattie en Wietze elkaar op veel vlakken steeds beter leren kennen.

Mattie: "We hebben elkaar de afgelopen vijf jaar behoorlijk uitgedaagd in allerlei bizarre acties, maar 24 uur per dag samen is wel echt een tikkeltje extremer!"

De boeien mogen vijf dagen lang niet open, wat betekent dat ze niet alleen geboeid de ochtendshow maken, maar zich ook samen aankleden, samen tandenpoetsen, samen koken en alle andere activiteiten die een dag brengt samen zullen uitvoeren. Luisteraars kunnen vanaf vandaag stemmen op de activiteiten die Mattie en Wietze volgens hen geboeid moeten uitvoeren. 

Op maandag 10 april zullen Mattie en Wietze live in de ochtendshow worden geboeid. Hierna zijn ze een week lang 24/7 tot elkaar veroordeeld. Op vrijdag 14 april worden ze in de ochtend weer bevrijd van hun boeien. 

www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie