Max Verstappen weer naar Zandvoort tijdens Jumbo Familie Racedagen
08-02-2017 10:58:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2057 | Tags:

Na het succes van vorige zomer organiseert Jumbo Supermarkten in samenwerking met Circuit Park Zandvoort en Verstappen Management dit jaar wederom de Jumbo Familie Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’.

Op 20 en 21 mei biedt Jumbo haar klanten weer de gelegenheid om Max Verstappen van dichtbij in actie te zien op Circuit Park Zandvoort. De Familie Racedagen beloven mogelijk nog spectaculairder te worden dan vorig jaar. Zo zijn er verschillende raceseries aan het programma toegevoegd, zijn er diverse stuntshows en is er weer volop entertainment voor de hele familie.  

Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo: “Vorig jaar hebben we met de Jumbo Familie Racedagen meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Een geweldig weekend voor jong en oud, dat door onze klanten enorm werd gewaardeerd. Ook dit jaar willen we onze klanten weer zo’n onvergetelijke ervaring bieden. We hopen weer veel dolenthousiaste fans in Zandvoort een stapje dichterbij de Formule 1-sport en natuurlijk Max Verstappen te brengen.”

Net als vorig jaar kunnen klanten bij Jumbo voorafgaand aan het evenement gratis tickets verkrijgen bij aanschaf van een actieproduct.

www.jumbo.com
 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie