Max & Luna lanceert nieuwe diensten op Werelddierendag
03-10-2017 13:34:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2615 | Tags:

Werelddierendag, lanceert Max&Luna, het grootste honden- en kattenplatform van Nederland 4 nieuwe diensten, waaronder een oppasservice. Wie lid wordt kan contact leggen met andere baasjes, gebruikmaken van de online dierencoach en de juiste oppas voor hond of kat vinden. Met dit platform wil Max&Luna de meest relevante honden- en kattencommunity worden die baasjes verbindt en waar ze alles vinden om het leukste baasje te zijn.

Momenteel heeft het platform 80.000 unieke bezoekers per maand en al ruim 50.000 honden- en katten profielen. Max&Luna inspireert, informeert, amuseert en faciliteert. Zo vinden baasjes er actuele kennis over honden en katten, uitlaatgebieden en de beste producten voor de huisdieren.

Stefan van den Berg, co-founder van Max&Luna: "De band die huisdiereigenaren met hun hond of kat hebben is sterk en te vergelijken met de band tussen ouder en kind. Ook voor hun huisdier willen de 'baasjes' het allerbeste en ze delen graag hun vragen en ervaringen. Honden- en katteneigenaren zoeken elkaar daarom ook altijd op. Er was echter nog geen platform waar alles rondom honden en katten te vinden is en waar je ook nog eens in contact kan komen met andere baasjes. Met ruim 2,5 miljoen huishoudens in Nederland die een hond of kat hebben een enorm potentieel. Dit heeft samen met onze eigen liefde voor honden en katten geleid tot de ontwikkeling van dit platform."

Al 50.000 honden en katten hebben een vriendenprofiel op Max&Luna. Baasjes kunnen onderling contact leggen en ervaringen delen met Max&Luna vrienden die hetzelfde ras kat of hond hebben. Of een ander leuk baasje in de omgeving vinden om samen de honden mee uit te laten.

Oppasservice
Voor de honden- en kattenbaasjes die vaak een beroep doen op hun omgeving als ze op vakantie (of even weg) gaan, biedt Max&Luna nu uitkomst. Leden die zich aansluiten kunnen op locatie of vergelijkbaar honden- of kattenras zoeken naar andere baasjes om zo de beste oppas voor hun hond of kat te vinden. In een onderzoek onder de 3.200 respondenten heeft Max&Luna getoetst of zij interesse hebben om in contact te komen met andere honden- en katteneigenaren, waarop ruim de helft van de respondenten aangeeft hiervoor open te staan.

In hetzelfde onderzoek van Max&Luna geven baasjes aan dat een bezoek aan de dierenarts een van de minst gelukkige ervaringen voor de hond of kat is. Mocht de hond of kat iets mankeren wat niet direct een spoedbezoek aan de dierenarts betekent, dan heeft Max&Luna nu ook een online dierencoach service. Via een chat op het platform kunnen baasjes direct advies krijgen en zo een onnodig bezoek aan de dierenarts voorkomen.

Max&Luna faciliteert niet alleen het contact tussen honden- en katteneigenaren, maar geeft ook belangrijke en interessante content over honden en katten in verschillende categorieën. Om het platform van Max&Luna compleet te maken, is er ook een webshop, waar bezoekers verschillende kwalitatieve producten kunnen aanschaffen. Alle nieuwe leden krijgen bij aanmelding een gratis HappyBox toegestuurd.

Van der Berg: "Het doel van het Max&Luna platform is om deze ook in andere landen te lanceren met vergelijkbare services. Het potentieel in bijvoorbeeld Scandinavië, Duitsland en Frankrijk is groot en de band tussen baasje en huisdier is in die landen te vergelijken met Nederland. Daarnaast zijn er plannen om Max&Luna lifestyle stores te openen in diverse steden met volledige focus op hond en kat."

www.maxenluna.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie