McDonald's start campagne Cadeau Kalender
01-12-2017 12:23:00 | Door: Suzanne van der Meij | hits: 3690 | Tags:

Na het succes van afgelopen jaren trapt McDonald’s de decembermaand wederom af met de Cadeau Kalender. McDonald’s geeft haar gasten tijdens deze maand iedere dag een ander cadeau: kortingen, wannahaves en de mooiste prijzen. In de McDonald’s app is de Cadeau Kalender in een heel nieuw jasje gestoken en elke dag wordt er een cadeau onthuld.

Dit jaar is de digitale Cadeau Kalender nog toegankelijker. Met de Cadeau Kalender trakteert McDonald’s haar gasten op kortingen op haar producten, maar ook op giveaways en gasten maken kans op grootse prijzen. Elke dag kunnen gasten een ander cadeautje uitpakken in de app. Een cadeau verzilveren doe je door de digitale coupon in de app te tonen aan de medewerker in het restaurant of door deze te scannen bij de bestelzuilen. Om kans te maken op de prijzen kun je je via de app aanmelden. 

Erwin Dito, Director Marketing, Communicatie en Consumer Insights van McDonald’s Nederland: “Het succes van de Cadeau Kalender zit ‘m in het bieden van een dagelijkse verrassing, een momentje van geluk. We zien dat de Cadeau Kalender een substantieel verschil maakt in de maand december. De campagne draagt bij aan een flinke groei van gasten die onze restaurants bezoeken én een forse toename van appinstalls. En dat niet alleen, want ik ben er trots op dat we gasten op deze manier nog beter kunnen betrekken bij McDonald’s via onze app. Iedereen bij McDonald’s kijkt dan ook enorm uit naar het begin van de feestmaand!”

De McDonald’s app is voor iedereen gratis te downloaden in de App Store of Google Play. Daarmee heeft iedereen met een smartphone die de app downloadt, toegang tot de Cadeau Kalender. De Cadeau Kalender campagne loopt van 30 november tot en met 31 december. 

www.mcdonalds.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie