[MediaBelofte 2018] Stefan Bothoff over mediatalent...
04-10-2017 10:40:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4479 | Tags:

Dit jaar wordt voor de derde keer de MediaBelofte van het Jaar gekozen. Deze prijs is in het leven geroepen door het Nederlands MediaNetwerk en Media Meetings in samenwerking met Result Recruitment.

De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 Diner op woensdag 6 december in Amsterdam.

1500 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen de MediaBelofte 2018 uit een lijst met 10 genomineerden. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor een nominatie.

Wij publiceren de voordrachten van verschillende mensen in het vak. Het woord is aan Stefan Bothoff, media magager social bij VodafoneZiggo en Board Member bij RA*W.

 

Sophie Benink | Zenith

Het verbaast me dat ze vorig jaar nog niet genomineerd was. Zeer scherpe, getalenteerde en mateloos ambitieuze media consultant. Graag gezien gezicht bij YIM en RA*W evenementen. Winnares van onder meer RA*W Lab voor KLM en YIM-weekend en shortlist van YIM Mediatalent. En ze zet zich belangeloos in voor talent in de reclame want ze heeft zich dit jaar bij het RA*W-bestuur gevoegd. Heeft zich jaren ingezet als mediaplanner bij Carat en is onlangs overgestapt naar Zenith als media consultant. Ik houd mijn hart vast als ik meedoe aan een pitch en Sophie stapt binnen.

Scott Kooken | ACHTUNG!

Gouden Leeuw-winnaar van de Young Lions Competitie in Cannes, werkzaam bij Achtung McGarryBowen, DJ in zijn vrije tijd én bestuurslid bij RA*W University. Rijke prijzenkast voor een begin-twintiger.

 


www.resultrecruitment.nl

 

 

DeMedia100 wordt gesponsord door