Merel van Gijzel Operations Director Havana Harbor
14-08-2018 11:34:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3098 | Tags:

Havana Harbor verwelkomt een bekend gezicht uit de industrie: Merel van Gijzel. De voormalig Country Manager van productiebureau Bannerboy gaat bij Havana Harbor aan de slag als Operations Director.

Merel kent de in en outs van digital advertising en geeft haar kennis en ervaring graag door. Bij Bannerboy had ze een breed takenpakket en was ze verantwoordelijk voor business in Nederland, België en Duitsland. Door haar positieve kijk op ambitie en talent heeft Van Gijzel een sterk motiverende manier van leidinggeven, waardoor ze het beste uit iedereen naar boven haalt. Met haar nieuwe rol als Operations Director bij Havana Harbor kan ze deze kwaliteiten opnieuw in praktijk brengen.

Van Gijzel: "Havana Harbor groeit snel en ik merk dat het creatieve team behoefte heeft aan iemand die structuur en ondersteuning biedt tijdens de veranderingen. Door het team op een persoonlijke manier aan te sturen creëren we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Zo kan iedereen zijn eigen talenten ontdekken."

Maarten de Vries, mede-oprichter en eigenaar van het moederbedrijf Digital Agency Group: "Merel heeft aantoonbare ervaring met digital advertising en productie en komt erg enthousiast op ons over. Ik heb er vertrouwen in dat we mooie stappen gaan zetten met haar aan onze zijde."

www.havanaharbor.com
www.digitalagencygroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie