Metapeople lid DDMA
02-03-2017 15:48:43 | Door: Katja Brokke | hits: 2985 | Tags:

Metapeople NetBooster heeft wereldwijd 25 kantoren en 850 werknemers. Dit maakt de focus op kennisontwikkeling en innovatie binnen de volwassen Nederlandse markt van groot belang, zodat zowel internationale als lokale klanten kunnen profiteren. Daarnaast heeft metapeople als GA 360 reseller en DoubleClick Marketing Partner een grote focus op Data & Analytics als basis van haar online marketing dienstenaanbod, wat de match met de DDMA versterkt.

Diana Janssen, directeur van DDMA: “We zijn erg blij dat we metapeople als lid mogen verwelkomen bij onze brancheorganisatie. Als één van de founding members van het Friends of Search congres is er in de afgelopen jaren al een warme samenwerking ontstaan. Ik ben blij dat we dit partnership vanaf nu officieel voortzetten met een actieve bijdrage zoals we van metapeople gewend zijn. Daarnaast zien we een close match tussen onze organisaties en mensen op het gebied van expertise, kennisontwikkeling en innovatie, waardoor ik onze toekomstige projecten met veel vertrouwen tegemoet zie.” 

Lennert de Rijk, Managing Director van metapeople Benelux: “Als metapeople groeien we snel in Nederland met een sterk data gedreven fundament en lidmaatschap van een toonaangevende brancheorganisatie als de DDMA is een belangrijk onderdeel van de verdere groei en de verantwoordelijkheid als grote marktpartij. Met hun sterke focus op ontwikkeling van data-kennisgebieden, privacy en onderzoek hebben ze hun toegevoegde waarde ruimschoots bewezen en zijn dan ook een vaste waarde in de branche. Wij zijn er dan ook trots op om vanaf heden deel uit te maken van het DDMA netwerk en zullen een actieve bijdrage leveren in commissies en events.” 

www.metapeople.nl
www.ddma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie