Mindshare werkt voor Stage Entertainment
07-09-2015 12:21:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2777 | Tags:

Stage Entertainment heeft Mindshare in Nederland geselecteerd als mediabureau voor haar mediastrategie, -planning en inkoop. Ook de digitale media zijn onderdeel van de opdracht die per 1 augustus van start is gegaan.

Lisette Heemskerk, Commercieel Directeur Stage Entertainment Nederland: “De keuze voor Mindshare moet ervoor zorgen dat we een maximaal geïntegreerde aanpak in onze media en middelen gaan realiseren om zodoende meer rendement uit onze investeringen te halen”

Ruud de Langen, CEO Mindshare Nederland: “We zijn erg blij dat Stage Entertainment voor ons gekozen heeft. We kijken er naar uit om onze bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen van de onderneming”.

Mindshare is een internationaal marketing- en mediabureau bestaande uit 113 vestigingen in 87 landen. Mindshare Nederland is opgericht in 1999 en heeft een gerenommeerd en gevarieerd klantenpakket bestaande uit internationale en bekende lokale adverteerders. Mindshare bezet de nummer 1 positie in Nederland (bron: RECMA) en is het meest bekroonde AMMA mediabureau. Mindshare is onderdeel van WPP.

www.mindshare.nl
www.stage-entertainment.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie